Elérkezett 2009- ben is az az idő amikor elkészült munkánk igazi szemet gyönyörködtető látvánnyal ajándékoz meg minket. Adventi koszorúnk első gyertyáját vasárnap kellett meggyújtani. Remélem senki nem felejtette el.

Nagyon rohan az idő, Villő lányom 10.-én már 9 hónapos lesz, vagyis 2*9 mert ugye már a pocimban is bőszen “öregedett” :). Fejlődése is rohamosan megindult. Két nap alatt elkezdett olyan iramban mászni, hogy párom “szoba cirkálónak” nevezte el jópofin. Anyu egyszerűen csak törpördögnek hívja egyre gyakrabban kitörő dührohamai miatt, amit meglepődve figyelünk.

S7002322_resize

Vali mama: ezt a képet neked küldöm!

Szépen ül és nagyon figyel a nevére. A szoba tiszta játszótér, tele van a játékaival. Nem nagyon válogatós, de minden kell neki csak a játékai nem. Távirányító, telefon és a billentyűzet a kedvence. Azt hiszem karácsonyra kap valami igazán élethű felnőtt mobil utánzatot vagy billentyűzetet. Komolyan ez olcsóbb mint bármely gyerek játék. Nagyon várom a karácsonyt, bár ma voltunk Praktikerben körülnézni és vásárolni egy két dolgot, hát nem igazán érdekelte az ott felállított karácsonyfa. Csak a bevásárló kocsi összekötő láncával volt elfoglalva és próbálta begyömöszölni a szájába több kevesebb sikerrel. Mostanra nagyon megváltozott az itthoni életem. Egy perc nyugtom nincs, jön utánam ráncigálja a nadrágom, hogy vegyem fel, persze nem veszem és követ mindenhova. Ha eltűnök a közeléből iszonyú visításba kezd, még az apja is nehezen vigasztalja.

törpördög

törpördög

Minden bogarat megeszik, szájába gyömöszöli, bár ez a dolga, hogy mindent megismerjen és ilyen picin még a szájukkal fedeznek fel mindent. Cicás mamától kapott télapós üvegmatricát, de jó nagyokat, feltettem neki az erkély ajtóra. Hát nem lekapta onnan egy pillanat alatt?

Kezdünk nagyon vegyesen is étkezni, kedvence még mindig a sütőtök-alma-csirke kombináció vagy a cukkini-csirke. Ételeit mindig magam főzőm piaci alapanyagból, párolással készülnek, pürésítve.

Pár nap múlva összeállítok megint egy újabb galériát képeiből vegyesen. Tehát érdemes visszanéznetek!