Eljött ez a nap is, amikor éppen egy éve, hogy Villő lányom megszületett. Így emlékszem vissza rá:……

Ilyenkor már bőszen pihegtünk a többi anyuka között. Persze egy anyuka sem tudott aludni úgy fel voltunk dobva. Szerencsésen egy szobában voltam olyan anyukákkal akik aznap szültek, így volt mit megbeszélni és persze a továbbiakról is. Egyedül én voltam egy gyermekes, mindenki a második gyermekét szülte. Senkinél nem voltak komoly gondok a szülés körül, így mindenki megkönnyebbülten beszélt róla. Szinte az egész éjszakát végig beszélgettük, néha-néha elszunnyadva. Gyermekeink a szülés fáradalmait pihenték ki, így nem sok teendő volt körülöttük.

Térjünk vissza a sorsolásra. Pár héttel ezelőtt kihirdettem egy játékot, melyben arra kértem olvasóimat, hogy szóljanak hozzá a cikkeimhez. Játékszabály egyszerű volt, aki három hozzászólást írt részt vehetett a játékon. Sajnos nem özönlöttek a hozzászólások, de remélem ez azért majd változni fog. Így, hogy ilyen kevesen írtak egyszerűen bedobtuk mindenki nevét Villus sapijába, ő meg bőszen rávetette magát. Alig bírtuk a kezéből kivenni a nyertes nevét tartalmazó cetlit. Nézzük a képeket, hogy zajlott a sorsolás és, hogy ki a nyertes!

már megvan a nyertes, de még nem tudjuk ki az

csak nem eltudja olvasni?

nemereszti, hogy mi is lássuk

a nyertes neve

A képeken is láthatjátok ki nyerte a tűpárnát. A nyereményt postán küldöm el a nyertesnek, de valószínű csak jövő héten kapja meg az ünnepek miatt. A nyeremény itt tekinthető meg.

Köszönöm, hogy hűséges olvasóim vagytok, majd máskor is kitalálok valami nyereményjátékot!