A Gyepű- A nemzeti könyvek boltja jóvoltából, hozzájutottam 5 csomag Magyar Vadvirágmag Keverékhez. Arra gondoltam, hogy rajtam kívül másnak is lehetőséget adok, hogy kipróbálhassa ezt a különlegességet. Szemfülesek már észrevehették a facebookon egy napja kihirdetett nyereményjátékot, amelyre most itt is felhívom a figyelmeteket.

Nincs más tennivalótok, mint csatlakozni Facebookon a Virágkötő Rita Blogja csoporthoz. Azok az olvasóim akik 150., 200., 250. és 300. “rajongóként” csatlakoznak, ajándékba kapnak tőlem egy tasak (1 gramm) Magyar Vadvirágmag Keveréket.

Magyar Vadvirágmag Keverék

Magyar Vadvirágmag Keverék

Határidő: 2011. április 30.(szombat) éjfél.
Eredményhirdetés: 2011. május 4.(szerda), de a nyertesek idő közben Facebookon is értesítést kapnak majd.

Természetesen a Facebook csoporthoz már csatlakozott hűséges olvasóimnak sem kell búsulnia, a közeljövőben lesz olyan nyereményjáték is, amelyben már meglévő “rajongóink” is indulhatnak.

Amennyiben úgy tudjátok, hogy ismerőseiteket, barátaitokat is érdekli a kertészkedés, virágkötészet, sütés-főzés, továbbra is köszönettel veszem ha bejegyzéseimet megosztjátok velük Facebookon. Azt szeretném, hogy remélhetőleg sokak számára hasznos cikkeim minél több – a kertészet, virágkötészet témája iránt érdeklődő – emberhez jusson el és ebben számítok hűséges olvasóim, vagyis a Ti segítségetekre!