vorosrozsa

Ma még szép az idő, de nagyon gyorsan készül az oldalam ezért most jött el az ideje annak, hogy feltöltsem a féltve őrzött képeimet.Lehet, holnapra kellett volna hagynom az egészet mert biztos itt fogunk rostokolni benn egész nap.

Először olyan nehéznek tűnt, de gyorsan belejöttem. Időm nemvolt sok mert közben Villus lányomnak ebédet kellett csinálnom. Általában két napi adagot készítek mert az egyiket aznap, másikat  másnapra. Nővérem meg is könnyítette a dolgom mert kölcsön kaptam tőle egy botmixert. Eddig villával és hasonló pacsmagolós módszerrel próbáltam pépesíteni. Borsót is adnék neki, de egyenlőre pazarlásnak vélem, mert mire lepasszíroznám a fele sem maradna meg.

Mindeközben próbáltam a képeket átméretezni is, meg vele is foglalkozni. Ma nagyon jól viselkedett, letettem a szőnyegre és már forgolódott is. Közben kalózkodtam a gépen.

Lépcsőházunkba megrendeltem a “kis kaput”, hogy nehogy leszánkázzon ha már elkezd mászni. Az is itt lesz mindjárt, szerintem 2 hét. Ma jönnek lemérni, majd teszek fel képet róla, igaz még nem tudom hova:)