tulipanos

Ez a weboldal amit most olvastok azért készült mert az életem kislányunk megszületésével komoly fordulóponthoz érkezett és úgy gondoltam, mivel itthon vagyok Villővel, szabadidőmben bemutatom másoknak is, hogy kitartó munkával és gyakorlattal milyen szép dolgokat lehet a hétköznapok szürkeségébe vinni.

Közel tíz év szakmai múlttal állíthatom,hogy mindig vannak olyan helyzetek amiből a virágkötő újat tanulhat, ebben a szakmában is érvényes a “jó pap holtig tanul” mondás, mert folyamatosan képezni kell magunkat és naprakésznek kell lennünk.Igaz most egy kis időre kiesem a gyakorlatból Villő lányom világrajövetele miatt,de rövid idő múlva a lányomat nem elhanyagolva szeretnék visszatérni a szakmámba. Még most is ha adnak rá lehetőséget dolgozom pár órát,de ez csak azért hogy a mai világban versenyképes tudjak maradni.Úgy tervezem hogy 2 év múlva teljes erőbedobással tudok visszatérni,felkészülten és talpraesetten.Jelenlegi munkahelyemen önzetlen támogatásra leltem ebben.

A képgalériákba igyekeztem az áltlam legjobbnak tartott munkáimat összeválogatni (sajnos ez csak töredék hiszen nem sok fotó készült az évek során, ezentúl máshogy lesz 🙂 ), persze ritka az az alkotás amivel készítője is tökéletesen elégedett.Minden csokor egyedi hangulatot,varázst, formát hangsúlyoz és persze minden emberben mást érzést keltenek.

Azért is indítottam virágkötő blogot, mert szeretném megosztani tapasztalataimat nem csak a szakmabeliekkel hanem a “hobbi” virágkötőkkel is, akik itt majd sok segítséget,ötletet találhatnak  ha saját maguk szeretnétek valamilyen csokrot készíteni, kerti vagy szoba növényeket ápolni és még sorolhatnám a kapcsolódó témákat. A blogban nem csak virágalkotásokat találtok hanem a munkám mellett (ami a hobbim is) egy másik szenvedélyemet mutatom be Nektek képekben, ez a keresztszemes hímzés. Mindennapjaimat most Villő kislányom teszi ki,róla is fogtok gyakran olvasni, a hozzászólásaitokat pedig szeretettel várom, gyertek vissza naponta!

Kellemes időtöltést!