Szombaton esküvőre voltunk hivatalosak. Az unokatestvérem mint vőlegény majd pár óra múlva férj vett részt az eseményen. Az esküvő különlegessége, hogy metrón köttetett a frigy, igaz a boldogító IGEN nem ott hangzott el, de tulajdonképpen a lényeg nem is az volt, hogy hol, hanem hogy hogyan utaztunk a templomba.

Fiatal rokonunk szombaton örök hűséget fogadott párjának Máriának, aki a szíve alatt hordja 20 hetes gyermeküket. Még nem tudni, hogy fiú vagy lány-e a csöppség. Az esküvő különlegessége, hogy a Tököli polgári szertatás után a násznép a Határ úti metrómegállóból a Nagyvárad téri Metrómegállóig külön “esküvői vonaton” utazott. Az esemény összefoglalóját közvetítette az RTL Klub pénteken a fél hetes hírekben, valamint ma is a TV2 Aktív műsorában lesz látható.

a külön vonat

ifjú házasok

együtt a boldogság útján

küszöbön átemelés

vígaszság a metróban

kilépés a metróból

Akik nem utaztak le Tökölig a polgári szertartásra azoknak szombaton (2010.03.06) 15 órakor volt találkozó a Határ úti metrónál, majd csodálkozás, (b)ámulás és fényképeszkedés után a metró szerelvény elindult a Nagyvárad téri nagytemplomhoz. Délután 4 órakor kezdődött a esküvői ceremónia, melyen a pap áldást adott az ifjú pár házasságkötésére. A fél órás ceremónia után a násznép visszaindult a metróhoz, ugyanis a “külön vonat” visszavitte a násznépet a Határ útig, ahol mindenki folytathatta útját autóval a vacsora helyszínéhez