valentinnapra

Nem tudod mivel kedveskedj a párodnak Valentin napra? Néhány ötletet találsz az alábbi cikkemben.

A párommal mi nem tartjuk a Valentin napot és szomorú is lenne, ha csak egy évben ezen az egy napon gondolnánk egymásra, hogy meglepjük kedvesünket. Manapság már mindent kitalálnak, csakhogy valamit el tudjanak adni a kereskedelemben. Az év többi napján nem szoktatok gondolni a párotokra, kedvesetekre, házastársatokra? Na ugye, nemcsak ez az egy nap van. Viszont amikor a lányok mennek a metrón és látják más kezében a virágot, szívük elszorul, ha ők nem kaptak senkitől. Előző cikkemben megtaláljátok milyen virágokat érdemes venni Valentin napra, hogy ne csak egy-két órára szóljon, hanem tartósan, akár egy hétig is díszítsen a virág a vázánkban vagy a lakásunkban.

Most pár ajándék ötletet írok le, hátha segítek pár fiatalembernek, hogy mivel lepjék meg kedvesüket. Valamint ami még nehezebb a lányoknak, hogy férfi párjukat mivel lepjék meg. Azt hiszem ez lesz a nehezebb.

Ajándék ötletek lányoknak fiúktól:

Természetesen kezdeném a virággal. Ha egy szál szép virágot veszel érdemes mellé egy kis csokoládét is venni, ha szereti a lány. Nem kell egy nagy desszert, csak ami elfér a mellényzsebben. Tegnap éppen láttam egy Raffaello reklámot, kifejezetten Valentin napra és Nőnapra készítettek egy 6 darabos csomagolású desszertet. Egy szál virág mellé elég szerintem.

Másik ötletem egy szép fülbevaló. Az Árkád bevásárló központban a legfelső szinten van egy Apacs nevezetű ezüst ékszeres elég nagy bolt. Ha szereti az ezüstöt és az állatokat is, lehet kapni pár száz forintért akár horoszkópos fülbevalót is. Vigyázzunk, hogy ne dobozkában kérjük, hanem van aranyos tarisznyájuk, mert a kedvesünk félreértheti a dobozzal való közeledést, majd csalódott is lehet, ha nem azt találja benne ( mármint egy karikagyűrűt) 🙂

Harmadik ötletem egy romantikus mozi, ha ritkán jártok. Mi ritkán járunk, mert manapság az internet ilyen téren is kiszolgál minket. Én egy pörgős filmre szívesen beülnék. csöpögős filmek a fiúknál úgy sem jönnek be. Talán az új 3D- s film az Avatar elég ritkaság és a kritikákat hallgatva nem miden nap látunk ilyet. Mellé egy kis popcorn és kóla bőven elég kiadás szegény fiúknak 🙂

Negyedik ötletem a meglepetés vacsora. Fiúk ritkán főznek ezért az éttermet tudom elképzelni, de a legjobb ha a fiú maga főz. Csajok a főztöt csak jó kritikával illethetjük!

Ötödik ötletem a plüss állatka, de abból mindenkinek egy tucat van, ne növeljük a porosodó állatkák számát.

Hatodik ötletem egy szép fehérnemű. Férfiaknak ajánlom, hogy csak alsóneműben gondolkodjanak, mert ciki, ha a melltartó nagysága túl nagy vagy kicsi. Lessünk be kedvesünk szekrényébe és olvassuk le róla a méretet. Többet nézzünk meg, hogy biztosak legyünk benne, mert minden márka másképp van méretezve. Ha más belekukkantottunk a szekrénybe a fehérnemű stílusét is nézzük meg, esetleg a márkát is leolvashatjuk.

Egyenlőre más ötletem nincs, de mindig eszembejut valami. Fiúk! ha vannak ötleteitek várom a hozzászólásaitokat!

Ajándék ötletek fiúknak lányoktól:

Ez a nehezebb rész szerintem, mert a fiúk nem tudják kimutatni annyira az érzelmeiket és sose tudjuk minek örülnének igazán.

Első ötletem dohányosoknak ( a dohányzás káros az egészségre) szól. Párommal, Villő lányunk miatt leszoktunk a dohányzásról, de amíg szívta a bagót egyik Valentin napra vettem neki egy márkásabb öngyújtót a nevével gravíroztatva. Elég húzós az ára.

Második ötletem szintén dohányosoknak egy jobbfajta szivar vagy szivarka. Ezt is mindig elszívta, tehát feltételezem ízlett neki. Cigaretta tárcája van?

Harmadik ötletem egy nem túl drága parfüm (párom súgta). Elég nehéz eltalálni az ízlést ezért már most kutakodjunk és kérdezgessünk akár egyik rokontól is kaphatunk információt.

Negyedik ötletem a bor kedvelőinek szól. Egy jobb vörösbort szépen díszítve. Díszítést láttok a galériámban. Persze lehet fehér bort is, amelyiket jobban szereti.

Ötödik ötletem magányos férfiaknak egy szép cserepes Orchidea is kíváló lehet. A mai Orchidea fajok sokat bírnak:) Ezt csak akkor ,ha tudjuk, hogy tényleg szereti a virágokat és gondozza is őket.

Hatodik ötletem édesség kedvelőknek egy elegáns táblás csoki. Nagy desszertek férfiaknak nem valók, de egy szép Lindt csoki elég elegáns.

Hetedik ötletem elegáns úriembereknek egy nyakkendő tű, gravírozás nélkül. Vagy egy nyakkendő akár.

Zárkozzunk el plüss állatoktól, szívecskés alsóneműktől hasonló szívecskés dolgoktól.

Csajok ötleteit is várom a hozzászólásokhoz!